В ніч на неділю, 28 лютого, у Києві сталася моторошна ДТП за участю автівки служби таксі 571.

Як повідомляє спільнота "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, аварія сталася на проспекті Перемоги, 118.

"Водій таксі поламав ноги і ребра. Дівчина-пасажир говорить, що дуже болить плече і око. Очевидці кажуть, що водій таксі був явно нетверезий. Однак, так це чи ні - встановить експертиза", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Тим часом на Прикарпатті сталося зіткнення чотирьох автомобілів, в результаті чого загинули кілька людей. Поліцейські встановили, що автомобіль Opel Combo рухався в напрямку Львова і намагався здійснити маневр повороту на ліво. Ззаду, за ним рухався автомобіль Renault Kangoo, водій якого проявив необережність, що призвело до їх зіткнення.

Нагадаємо, що авто злетіло з траси і перекинулося на швидкості, є постраждалі

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянина переїхали відразу три машини: страшна ДТП змусила посивіти очевидців

Також, "Знай.uа" писав, що аварія на острівці в Харкові: після чотирьох місяців Коми померла жертва "дружка" Зайцевої з Єгипту.