Один з головних символів Києва, будівлю Головпоштамту на Майдані Незалежності, збираються пустити з молотка. Про це стало відомо з повідомлення гендиректора компанії Ігоря Смілянського, передає видання UBR.

За його словами, в планах компанії на 2021 рік - продати непотрібне майно, загальна вартість якого-350 мільйонів гривень.

У списку найрізноманітніші будівлі і майно "Укрпошти", яке, як планується, незабаром змінить власника.

Зокрема, після завершення будівництва нового сортувального центру продадуть Старий, розташований біля Центрального залізничного вокзалу.

"Потім проінвестуємо в IT-інфраструктуру-скоротимо адміністративний апарат. Навіщо тоді нам стільки філій, будівель, де сидять люди? Переїдемо в якісь бізнес-центри, а ці всі будівлі, які нам не потрібні, продамо. Включаючи Головпоштамт", - пообіцяв Смілянський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він додав, що, на його думку, для киян переїзд Головпоштамту – тільки на користь, так як службові машини перестануть створювати пробки на Майдані.

Нагадавши, субсидії призначать автоматично, але не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, Укрпошта підвищить тарифи на міжнародні пересилання.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, кому не пощастить у травні переоформити субсидію.