Сама перероблена з "пацанкок" Анастасія Покрищук похвалилася результатами дводенного схуднення. Свої фото до і після вона виклала в Instagram.

"Я довго збиралася з думками, викладати чи ні, бо єдине, чого я соромлюся, це х*євого тіла. Але викладу, шоб ви теж худнули свої ср*ки. Це результат схуднення з @milagricenko за два дні!!!! Два дні!!! Не п'ять і не сім, а всього два. Це взагалі на межі фантастики, якщо що», - написала вона.

"Виходить 3 дні. Перше фото першого дня, а друге третього, щоб показати ефект перших двох днів. Якби фото було на наступний день, то це схудненням одного дня, скажи шо не", - уточнюють її передплатники.

"Таки так, її система працює на 200%, і без спортзалу все йде», «Результат прям взагалі вогонь, спочатку подумала, що дві різні людини на фото, чисто по боягузтям зрозуміла ,що один і той же чоловік», - хвалять блогершу її прихильники.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Настя, навіщо сильно худнути?! Це комфортно саме для тебе або для того, щоб бути в моді?!",- запитала одна з фанаток.

"Ви взагалі бачили мене? Моє обличчя? Мені ср*ть на моду!",- відповіла колишня "пацанка".

"Давайте, пишіть, що два дні в одних і тих же трусах", "Вдула живіт і видула", - не вірять деякі.

Нагадавши, Анастасія Покрищук показала чоловіка своєї мрії

Як повідомляв портал Знай.uа, Покрищук сказала все, що думає про інтим між друзями

Також Знай.uа писав, Анастасія Покрищук похвалилася новим кольором волосся