У Києві відвідувачі поліклініки влаштували величезну чергу в реєстратуру, забувши про соціальну дистанцію. Про це повідомили в співтоваристві troeshchinainsta в Instagram.

«8.10. Черга в реєстратуру в поліклініці на Закревського. Медреформа в дії, с.ка...» ,- написав обурений автор повідомлення.

"Супрун, прийди - порядок в черзі наведи", - жартують деякі.

Однак насправді киянам у такій ситуації не до жартів.

"Проблема не в черзі, а в тому, що тлумачного лікаря знайти - величезна проблема», «Теж саме на Маяковського 32. Чергу приходимо займати з 7 годин. Підеш пізніше, талонів немає", "Не завжди на Хелсі можна записатися. Я, наприклад, до ендокринолога не можу записатися більше 2-х місяців, точно також на УЗД без запису ви не потрапите, а на сайті запису немає», - скаржаться городяни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У Helsi в електронному вигляді записатися можна тільки на найближчі два тижні. Але головне, щоб було до кого записатися. Ось ми за останні півроку змінили вже третього сімейного лікаря через масові звільнення лікарів. І останнього лікаря нам запропонували взагалі не за місцем прописки. Тобто тепер у нас сімейний - не за місцем прописки, а всі інші в старій поліклініці. Реформа в дії", - додають люди.

"Все просто, черга, тому що лікарня тільки відкрилася, за 10 хвилин її вже там не буде. Бачила на власні очі неодноразово. Черга на 90% складається з бабок, які не вміють користуватися електронним записом», «Бачила сьогодні, в основному пенсіонери, на секунду подумала, що за пенсією. Треба ставити термінал і людини, щоб показував, як записуватися», - пояснюють самі спостережливі.

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік. З його допомогою можна в режимі онлайн спостерігати за тим, прибирають чи сніг у вашому районі.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла". У ці лютневі дні практично всю територію України накрило снігопадами, а ось в Одесі зовсім інша ситуація, тут на дорогах інша перешкода - вода.

Також " Знай.ua " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%. По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.