Популярний український телеведучий, актор і шоумен Юрій Горбунов повідомив своїм підписникам про прем’єру третьої частини популярної вітчизняної кінокомедії. Про це він повідомив на власній сторінці у соцмережі Instagram.

На фото з прем’єри Горбунов позує разом зі своєю дружиною Катериною Осадчою, а також із акторами, які взяли участь у зйомках фільму. Серед них – шалено популярний український співак Олег Винник, співачка та телеведуча Надія Мейхер, Анна Трітчер, гурт MOZGI та співак і продюсер Потап.

Премєра відбулася в столичному кінотеатрі «Київська Русь».

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

«Це відбулося! Прем‘єра «Скаженого весілля - 3»! Ну що ж! Відправляйся в плавання, наше дітище! Чекаємо всі глядачів з 25 грудня в кінотеатрах! Будете приємно вражені!», - пообіцяв Горбунов.

«Буде дуже весело», - впевнені українці.

«Не грудня, а лютого», «Може, 25 лютого?», - звернули увагу на незрозумілу дату в анонсі коментатори.

Нагадаємо, що Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал"

Як повідомляв портал "Знай.uа", самотня Леся Нікітюк помацала ніжні кулі буйвола: "Просто бомбісімо"

Також, "Знай.uа" писав, Влад Яма зробив красуні-дружині неймовірний сюрприз до дня народження: мріє кожна