Відома українська актриса Ольга Сумська має аудиторію в соціальній мережі Instagram понад 700 тисяч передплатників. Тому, вона досить часто оновлює стрічку, показуючи фанатам кадри зі свого життя.

Таким чином повідомляється, що цього разу вона опублікувала особисту фотографію з вистави, яка пройшла в Житомирі.

"Сьогодні нас тепло зустрічає ЖИТОМИР!🎭 А вже завтра чекаємо вас у СУМАХ на нашій легендарній виставі #мастеримаргарита !✋ 🏻", - пише Ольга Сумська під своєю публікацією.

Крім фотографії вона також додала і ролик, на якому показала інших акторів театру. По всій видимості спектакль пройшов на ура, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Варто відзначити, що на самому кадрі жінка в агресивному шкіряному костюмі, який був чорного кольору. А своїм сильним, пронизливим поглядом вона дивилася прямо в камеру.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, якою була в 12 років: загадкова і з перукою на голові.

Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, позуючи на знімках в досить незвичайному для 12-річної дівчинки вбранні: маленька Ольга приміряла мамині перуку і капелюшок.

Як повідомляв " Знай.ua", Ольга Сумська показала, як підкорити будь-якого чоловіка. Сумська поділилася безпрограшним варіантом, як завоювати будь-яке чоловіче серце. На своїй кухні вона влаштувала справжній бенкет.

"Знай.ua" писав, Ольга Сумська нап'ялила мамин перуку і татовий капелюх: як виглядала майбутня Роксолана в дитинстві.