Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян – напевно, найвідоміша зіркова пара українського шоубізнесу. Їх шлях до особистого щастя був непростим, а іноді доводилося пробиватися крізь лід публічного осуду. Про це розповіли в сюжеті телеканалу «1+1».

Як розповіли в сюжеті, Тоня і Арсен познайомилися на сцені і вже 8 років разом. При цьому співаки чітко розділяють роботу і особисте життя, і тільки в 2019 році зважилися виконати спільну пісню.

На питання, чи відчуває Тоня провину за те, що розбила сім'ю Арсена Мірзояна з двома маленькими дітьми, артистка відповіла:

"Значить, сім'я була недостатньо щаслива. Я теж себе люблю і теж хочу бути щасливою".

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото з instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото з instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

У соцмережах одкровення пари викликали суперечливу реакцію.

"Ні краплі поваги до цієї пари! Антоніна взагалі неприємна! В якомусь інтерв'ю сказала, що теж має право на щастя... Але хіба за рахунок чужого? Будуй своє, а не кради чуже!",- обурюються українці.

"Красива пара. Заспокойтеся вже все, вони заслужили своє щастя«, " ви прекрасні обидва, щастя вам. Життя складна штука, але кожен вважає себе вправі засуджувати інших людей, забуваючи, що судити нас буде тільки бог», - не погоджуються інші.

"Ну що значить - "увела з сім'ї"? Він що - п'ятимісячна дитина в колясочці, взяла і покотила від матусі? Якщо він пішов, то таке було його рішення і на те були причини», - впевнені треті.

Раніше ми повідомляли, зять Ніни Матвієнко Мірзоян обійняв чоловіка перед сном.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко показала, яке свято відзначає замість Дня Валентина.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч:"зірки загорілися". Артист розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.