У Києві дивний злодій спочатку напаскудив у під'їзді, а потім обікрав квартиру. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, невідомий чоловік спочатку "сходив у під'їді «по-дорослому», а потім вирішив обікрасти квартиру".

Сталося все в одному з багатоквартирних будинків на Чавдарі. Посеред ночі один з мешканців під'їзду почув шум на сходовій клітці. Він вирішив перевірити, вийшов у під'їзд і побачив на сходах купу екскрементів.

Через мить він почув вже інший шум і побачив, як з квартири сусідів виходить дуже дивний чоловік.

Невідомий заявив, що він «прибирає в під'їзді». Житель будинку зняв на відео "псевдозбірника", після чого зателефонував правоохоронцям. Завдяки знятому відео патрульним вдалося швидко розшукати "нічного гостя".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Господарів пограбованої квартири розбудили-виявилося, що "прибиральник" пограбував їх, поки вони мирно спали.

Як зловмиснику вдалося потрапити в квартиру, поки не відомо.

"Мабуть, спочатку страшно було в квартиру лізти, дуууууже страшно", "Пересрав, так би мовити", - жартують кияни.

"Оператор жорсткий, бомж виходить з розгромленої квартири, а цього хвилює, хто насрав», «Уявляю, що він встиг наваляти ще в квартирі, злити воду, сходити в душ і посмажити яєчню. А господарі сплять!", "Класний чувак - автор. Будинок, ніч, відкриті вхідні двері в квартиру, бардак, виходить опудало явно з чужої квартири, а автор три рази запитує - Ви насрали?", - не вгамовуються городяни.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають прямо на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.