У Києві старіючий самець горили на ім’я Тоні знайшов нового «друга», який допомагає примату тримати себе в формі. Несподіваним сусідом по клітці для Тоні став півень. Про це розповіли у зоопарку.

Як зазначається, горила Тоні – єдиний представник свого виду в Україні. Нещодавно літній примат почав страждати від проблем зі здоров’ям.

Щоб трохи розворушити підстаркуватого Тоні, до нього в клітку підселили звичайного півня. Новий сусід одразу ж змусив горилу побігати, і стан здоров’я велетня почав покращуватися.

Півень швидко оббувся у вольєрі та вже не соромиться займати місце господаря. Тоні за це часто ганяє птаха – і саме це допомагає повернути до життя.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб Тоні було ще веселіше, до нього планують підселити ще кількох птахів.

Додамо, що київський зоопарк став не першим домом горили - раніше цей самець вже мешкав у європейських зоопарках. Наприклад, у Німеччині, звідки йому регулярно надсилають подарунки на свята.

Нагадаємо, як порахувати вік собаки в людські роки: вчені створили правдивий калькулятор.

Також "Знай.ua" писав, що кіт вирішив прийняти ванну з піною і став зіркою інтернету: епічне відео.

Ще портал "Знай.ua" повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.