Вівторок, 16 лютого, розпочався для київських комунальників з чергового глобального прибирання вулиць: за ніч знову все замело. Багато де дійсно стало чистіше, а ось під Верховною Радою прибирати, судячи з усього, не поспішали.

Площа перед парламентом, де зазвичай проходять мітинги та акції протесту, була повністю завалена горами снігу, повідомляє "Апостроф".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Цікаво, що снігу на площі настільки багато, що там практично неможливо перебувати", - йдеться в повідомленні.

"Мабуть, сніг спеціально висипали на площі, судячи з величезних заметів", - зазначають журналісти.

Для протестувальників залишилося трохи розчищеного місця, куди вони все ж почали виходити мітингувати.

А з Чернігівської області прийшли доволі дивні новини. Так, хлопець заявив поліцейським про вбивство свого вітчима. Все це для того, щоб хтось приїхав і розчистив від снігу дорогу до його будинку. Інцидент стався в селищі Грибова Рудня.

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилась. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.