Стало відомо про те, що в Київській області затримали групу чиновників, який облаштували корупційну «схему» видачі водійських посвідчень.

Таким чином повідомляється, що загальна сума отриманих коштів зловмисниками становить 100 тисяч гривень. Серед затриманих-Керуючі одного з державних комбінатів і чиновник обласного управління Держпродспоживслужби.

Корупційну діяльність розкрили оперативники Управління стратегічних розслідувань у Київській області Національної поліції зі слідчими обласного управління поліції.

Двоє співробітників профільного навчального закладу Київської області підшукували осіб, яким потрібні були необхідні посвідчення тракториста-машиніста, а також відповідне посвідчення стосовно профпідготовці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Потрібно було заплатити зазначену чиновниками суму "винагороди", тобто хабар.

Співробітники правоохоронних органів отримали достатньо доказів, які підтверджують причетність керівництва до злочинної діяльності. Загальна сума хабарів склала 100 тисяч гривень.

У четвер, 11 лютого були затримані злочинці під час отримання чергового «траншу».

Фігуранти справи затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Усім вже повідомлено про підозру за ч.3 ст. 28 ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше Львівські Підлітки замучили малюка до напівсмерті-запхали в мішок і били трубою

Як повідомляє портал "Знай.uа" Ногами і за волосся, "Рагнарек привіт": В АТБ відбулися карантинні бої через маску

Також "Знай.uа" писав, що Українець відправився на заробітки заради сім'ї і загинув: били і допитували російською