Популярна українська блогерка, скандально відома своїми численними пластичними операціями і неоднозначними висловлюваннями, Анастасія Покрищук розповіла, що думає про «жадібних чоловіків».

Відповідне відео колишня учасниця шоу "Від пацанки до панянки" розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Навіщо тобі цей жадібний п*дор?",- запитує вона у своїх передплатниць, відповідаючи на питання про чоловіків, які називають жінок «меркантильними».

"Такий мужик все що може тобі дати, це завафлити, с*ка. Нах*я він потрібен, б**дь. Якщо чоловік каже, що ти меркантильна, він вже х*йовий мужик. Він вже не класний, вже не потрібно для нього намагатися, відсмоктати...", - вважає блогерша.

Підписницям Анастасії такий світогляд виявився близьким по духу, і вони захоплено зустріли її думку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Анастасія, Ви - красуня, мега позитив, бомба", "Ти права на всі сто! Яка ти кльова, я тебе обожнюю", - зізнаються її фанати.

"Мужики ж теж не тупі, кожній давати бабло. Зараз багато розвелося таких "дівчат", які хочуть від багатих мужиків відразу все...", - зазначають інші.

"Так, вірно, є розумні, а є жадібні», - додають в коментарях.

Нагадавши, Анастасія Покрищук записалася на уроки шаффла і показала перші успіхи

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук вразила фанатів незвичайним знімком

Також Знай.uа писав, сама перероблена з пацанок Покрищук заговорила про інтимне