Концепція влади у боротьбі із снігом, як завжди, "оригінальна" - сидіть дома й не шастайте.

Канал "Київ" та інші владні медіа, за які ми платимо 178 мільйонів бюджетних гривень, закликають не йти на роботу й пропагують щасливе життя вдома?! Напевно Кличко і К. буде оплачувати роботодавцям чергові вихідні їх працівникам...

Як треба було б діяти владі.

Нагадаю, що в Києві є КМДА із збільшеним фінансуванням на 12 заступників та численний апарат, Київрада із 120 депутатами та 240 їх помічниками на зарплатах, є 10 РДА із бюджетами у 100-120 мільйонів і майже 2 тисячі підприємств та установ комунальної форми власності.

За нинішніх обставин правильно було б ще позавчора організувати штаби по боротьбі із стихією із гарячою лінією та пунктами організації робіт у ВСІХ підрозділах місцевої владита комунальних організацій.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто також було б звернутися до керівників вузів та профінансувати як громадські роботи добровільну участь студентів у звільненні Києва від снігу.

Окрім того, є велика кількість киян-волонтерів, яких треба просто організувати!

І звичайно, було справедливо, щоб тисячі киїівських чиновників за наші гроші, які вже рік не бачили живих киян, бо працюють дистанційно, теж власним прикладом залучилися до громадської праці.

Це саме той випадок, коли корисно не словом, а ділом!

П.С. Інформую, що територія біля нашого офісу нами вже почищена.