Стало відомо про те, що столиця знову загрузла в кілометрових пробках. Де неможливо проїхати у вівторок, 9 лютого.

Таким чином повідомляється, що з раннього ранку в Києві знову утворилися величезні пробки. Все через бурхливу негоду, снігопад утворив справжній квест для водіїв.

Дороги Києва, фото: Апостроф
Дороги Києва, фото: Апостроф

Про це свідчать дані з Google-карт. Дорогі слизькі, і на деяких ділянках дороги рух ускладнений.

Пробки в Києві, фото: скріншот
Пробки в Києві, фото: скріншот

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приблизно о 7: 30 було складно пересуватися перед в'їздом в місто, а також традиційно в центрі і на мостах через Дніпро.

Частково був затор як завжди на проспекті Перемоги та Окружній дорозі.

Дороги Києва, фото: Апостроф
Дороги Києва, фото: Апостроф

Варто відзначити, що синоптики дали прогноз на те, коли ж вже припиняться ці снігопади.

За їх словами у вівторок буде ще сніжна погода, а ось припиниться все повинно в середу, 10 лютого. При цьому, очікується сильне зниження температури.

Коли холоди відступлять-точної інформації немає.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС. Зазначається, що з 22:00 7 лютого до 05:00 8 лютого вводилося Планове обмеження руху для великовагового та великогабаритного транспорту на дорогах державного значення у Львівській області.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову