Відомий український телеведучий Юрій Горбунов ділиться щодня кадрами зі свого життя. Цього разу він вирішив розповісти, що приносить йому особливе задоволення.

Таким чином повідомляється, що на новому знімку він стоїть поруч зі своїм автомобілем Range Rover сірого кольору.

Під самою публікацією Юрій Горбунов розповів, що нічого не приносить йому такого задоволення, як чисто вимитий автомобіль після дощів. Для нього це ніби ерогенна зона.

"Не дарма кажуть-чисте авто-обличчя людини" - підсумував пост Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

При цьому, не можна не відзначити стильний образ телеведучого, він у Білій балонній курточці, а на чорних штанях у нього висить ланцюг. Досить сучасний лук, ще поруч з чистим авто.

Раньше "Знай.иа"розповідав про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Так, артистка і її найрідніший чоловік позували на тлі квітучого саду заміського будинку,

Також Катя Осадча показала, як перетворити Новий Рік 2021 в казку з підручних матеріалів Так, артистка приміряла стильний лонгслів-оверсайз в синьо-білу смужку, доповнивши жіночний образ довгими перловими намистом і трепетно посміхаючись на камеру.

А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко

Їх сімейне гніздечко розташовується під Києвом на Обухівській трасі в котеджному містечку «Сонячна долина» в селі Романків, пише "1 хвилина". Вартість будинків тут сягає 13-42 мільйонів гривень.