На 68 році життя раптово зупинилося серце відомого чиновника часів Леоніда Кучми та ректора Білоцерківського аграрного університету Анатолія Даниленка.

Про це на офіційному сайті Київської обласної ради повідомив її керівник Олександр Скляров.

"З глибоким сумом сприйняв звістку про раптову та приголомшуючу втрату. Сьогодні перестало битися серце великого державника, науковця, палкого патріота України, депутата Київської обласної ради VII скликання Анатолія Степановича Даниленка", - написав глава облради.

фото: Київська облрада

"Це - непоправне горе для родини, надзвичайно велика втрата для всієї громади Київщини, заради розбудови і розвитку якої жив, працював та творив Анатолій Степанович. Від депутатського корпусу, виконавчого апарату обласної ради та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним та близьким. Пам’ять про Анатолія Степановича завжди житиме в наших серцях", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора. Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у понеділок, 1 лютого, не стало одного із засновників легендарного британського гурту The Animals Хілтона Валентайна.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.