У Києві можна придбати квартиру в престижному районі всього за дев'ять тисяч доларів. Правда, при цьому вона буде досить тісною.

Оголошення про продаж крихітки-квартири розмістили на одному з сайтів з реалізації нерухомості.

Як повідомляється, квартира площею всього в шість квадратних метрів знаходиться в Святошинському районі, в будинку на вулиці Яворницького. Під житло переробили цокольний поверх, тому в ньому немає жодного вікна.

Зі зручностей майбутньому власнику "бюджетних апартаментів" пропонують унітаз, пральну машину, бойлер, холодильник, електроплиту, шафа і диван.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ціна такої квартири в центрі Києва - всього лише дев'ять тисяч доларів. Поки не відомо, чи багато з'явилося бажаючих придбати таке житло в столиці.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі бездомний окупував чужу квартиру, нахабство зашкалює: "Вимітайтеся!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян-сморід , пляшки і "бомби" в клумбах

Також «Знай.uа " писав, що Львів'ян злякав бездомний у лахмітті, зима на носі: "притягнув диван і купу сміття"