У Києві затримали педофіла, який ґвалтував хлопчиків і знімав все, що відбувається на відео. Про це розповіли в Національній поліції.

Як повідомляється, зловмисник - 35-річний житель Кагарлицького району. Ще з вересня цього року його розшукувала поліція.

Спіймати педофіла вдалося завдяки випадковості - він загубив у столиці мобільний телефон, який знайшов місцевий житель. Виявивши на телефоні знімки і відео порнографічного змісту за участю малолітніх дітей, киянин відніс його в поліцію.

Три місяці правоохоронці встановлювали особу власника телефону з компрометуючими матеріалами. Коли його вирахували, в квартирі виявили ноутбук з дитячою порнографією, телефони та банківські картки.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зловмисник зізнався, що вже протягом тривалого часу ґвалтує двох неповнолітніх хлопчиків.

В даний час підозрюваний перебуває під арештом, йому загрожує 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал " Знай.ua" , у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також " Знай.ua " писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є