Вічно молодий і активний ректор, співак Михайло Поплавський нарешті отримав давно омріяний мільйон підписників у соціальній мережі Instagram.

Своєю радістю співочий ректор поділився на власній сторінці у соцмережі.

«Один мільйон підписників в Instagram! Обіймаю вас та дякую кожному! Ви неймовірні!», - написав «юний орел» під відповідним знімком.

Ця новина не залишилася непоміченою. Фанати автора безсмертної «Кропиви» і «Вареничків» щиро вітають свого кумира із визнчною подією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Поздоровляю вас, Михайло Михайлович! Крутооо!», «Вітаю, який ви молодець! Разом з вами чекали на цю цифру і нарешті!», - пишуть вони.

«Ваш інстаграм такий щирий, мотивуючий до успіху, корисний для кожного з підписників, а головне - український!», - додають у коментарях підписники.

Нагадаємо, Михайло Поплавський опублікував фото з трьома молодими красунями і привітав шанувальників з Міжнародним днем обіймів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських вигнала Потапа на мороз без куртки: "Ловіть!"

Також, "Знай.uа" писав, Влад Яма похвалився елітною нерухомістю в Майамі: навіть зі збройовим складом