Київський залізничний вокзал в найближчому майбутньому може сильно змінитися. Про це повідомили в «Інформатор", посилаючись на дані, озвучені в інтерв'ю міністром інфраструктури Владиславом Криклієм.

За його словами, вокзали найближчим часом можуть перетворитися на торгово-розважальні комплекси, що дозволить перетворити їх на джерело заробітку для економіки країни.

Криклій зазначив, що передати в концесію, тобто в приватне використання, планують для початку шість вокзалів: у Києві, Вінниці, Харкові, Дніпрі, Миколаєві і в Чопі.

Якщо експеримент вдасться, перелік таких вокзалів збільшиться.

«Для нас вони перестануть бути збитковими об'єктами. Вони зможуть навіть генерувати доходи від цих концесійних платежів. Ми хочемо, щоб вокзали розвивалися і ставали торгово-розважальними комплексами...», - заявив він.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Почати процес переходу в концесію хочуть вже в 2021 році.

Обмежуватися вокзалами в міністерстві не збираються. У приватні руки можуть перейти навіть станції поїздів, а ще пізніше – аеропорти країни.

Нагадаємо, на Хмельниччині "Золоті ручки" спустошили залізницю, нахабство зашкалює: ось куди воно зникає

На перегоні "Ярмолинці-Дунаївці" машиніст разом з помічником і ще трьома спільниками планували, як непомітно злити близько 900 літрів дизельного палива з локомотива.

Як повідомляв " Знай.ua", львів'янка показала, як порушують карантин у поїзді: "Ніс стирчить над маскою, ні краплі совісті"

Знай.ua писав, львів'яни показали горе-реконструкцію біля вокзалу, стоять в пробках годинами: "горіть в пеклі"

Про це в спільноті "Львів без заторів" у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин ігор Харачко