У Києві незабаром може суттєво вирости ціна проїзду в метрополітені. Про це стало відомо з повідомлення видання Obozrevatel.

Як зазначається в інтерв’ю голови Асоціації перевізників Київської області Олексія Павленка, столична влада розгляне відповідне питання найближчим часом.

Він наголосив на тому, що через карантин з коронавірусу пасажирів у метро стало значно менше, проте витрати підприємства не змінилися.

Відповідно, щоб утримувати підземку на належному рівні, необхідно підвищити ціну проїзду в підземному транспорті. Як очікується, ціна проїзду складе не менше 16-20 гривень.

Однак, чи дійсно киянам та гостям міста доведеться викладати за проїзд у метрополітені по два десятки гривень щоразу, стане зрозуміло незабаром.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За словами Павленка, цю "слизьку" тему поки що уникають озвучувати вголос, а меру Віталію Кличку такі розмови взагалі невигідні.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа