Сьогодні, 22 січня, українці відзначають важливе свято - День соборності держави. Про це нагадав також мер Києва Віталій Кличко під час свого щоденного онлайн-брифінгу.

Градоначальник нагадав киянам, що 102 роки тому було проголошено акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, який можна вважати фактичним Днем народження цілісної Української держави.

«Наша сила – в нашій єдності, в об’єднанні зусиль усіх українців заради перемоги. Перемоги у боротьбі за територіальну цілісність країни, за ефективні реформи. За право йти шляхом, який обрав український народ», - наголосив столичний мер.

Додамо, що цього дня у багатьох містах по всій Україні люди вишиковуються у своєрідний ланцюг єдності, тримаючись за руки і таким чином об’єднуючи східну та західну частини держави.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська залишила школярів без кави і сосисок, норми вступили в силу.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська заговорила про нову допомогу, але українці проти.

Також Знай.uа писав, що Володимир і Олена Зеленські відвернулися від українців у Різдво.