Під Києвом невідомі активно вирубують ліс. Про це розповів у телеграм-спільноті «Ху*вий Київ» свідок неподобства.

За його словами, невідомі "чорні лісоруби" беруться за бензопили ночами, і ніхто про це не поширюється. Відбувається незаконна вирубка лісових насаджень районі столичної Кончі-Заспи. При цьому вдень на зазначених ділянках нічого не відбувається.

"Нам частенько з телевізора говорять про те, що Західній Україні вирубують ліси. Що ж всі мовчать про те, що прямо під Києвом ліс ху*рять нітрохи не менше? У районі Кончі-Заспи *башать дерева щоночі. Днем тиша, а як ніч - так починається...",- обурюється користувач з ніком "Павловський Олексій".

Фото: "Х * * вий Київ"
Фото: "Х * * вий Київ"

Фото: "Х * * вий Київ"
Фото: "Х * * вий Київ"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Держекоінспекція посилює боротьбу проти рибного браконьєрства.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Хмельницькій області було знайдено сім "ялинкових браконьєрів". Намагалися заробити на святі.

Також Знай.uа писав, що Держекоінспекція Поліського округу виявила масштабну вирубку в на території Бабичівської сільської ради в Житомирській області.