Популярний український співак, найпопулярніший ректор країни Михайло Поплавський анонсував новий випуск власного кулінарного шоу із особливою гостею. Про це він написав на власній сторінці в Instagram.

«Новий випуск «Шеф-кухар країни» вже на моєму YouTube каналі, посилання в сторіс», - повідомив ректор, публікуючи фото із народною артисткою України, Роксоланою всіх часів і народів Ольгою Сумською.

«Готуємо разом з українською актрисою та телеведучою, народною артисткою України - Ольгою Сумською!», - додав Поплавський.

Що саме збираються приготувати дві мегазірки української культури, він уточнювати не став.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

«Дуже гарно виглядаєте разом», «Ох і гарні!», - розсипаються у компліментах під постом фанати «Юного орла».

«Як хочу, щоб ви жили вічно, Михайло Михайлович!», - не стримується у коментарях один із його студентів, який додав, що це не лестощі, і «всі заліки він здає сам».

Нагадаємо, Поплавський показав, що він не тільки співає, а може ще й нагодувати

Як повідомляв Знай, Тринчер відступила? За Поплавського взялася молоденька студентка: "Ви як біляш з вокзалу"

Знай писав, 71-річний Поплавський здивував прихованими "відносинами" з молоденькою зіркою " школи": "Назву сина на честь батька"