У новоспеченій родині Віктора та Катерини Павлік незабаром з’явиться малюк. Таку новину оприлюднив в Instagram телеканал «Україна».

За словами дружини Павліка, вони щасливі і задоволені тим, що скоро стануть батьками, хоч «довгий час приховували вагітність».

«Новий етап нашого життя. Це щастя. Це безкінечна любов», - наголосила Катерина.

«Вітаю! Здоров'я родині і майбутньому малюку!», «Вітаємо! Це велике щастя! Здоров'я батькам і малюку!», - зраділи фанати зіркової пари.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак є багато українців, які не схвалили рішення подружжя стати батьками саме зараз, коли співак тільки-но поховав старшого сина. Крім того, вік майбутнього татуся також викликав багато зауважень.

«В школу дідусь поведе донечку або синочка, а поруч у інших дітей будуть гарні молоді тата! Все добре вчасно!», «Це вона молода, дурна - ще думає про любов. А він сина поховав, і став сміється, стидно! Не думаю, що це надовго – вона робить собі піар, Прославилася, сім’ю розвела. Не подобається. Хоча дитина не винна, що батько з мамою такі», «Який «довгий час»? Я вибачаюся, якби ручку прибрала, ніхто б і не помітив!», «А що вона рукою тримає?», - обурюються українці.

«Діти – це наше продовження, але дітей треба і виховувати, давати їм батьківську ласку! Покинуті діти – це як зламані гілки, цініть життя, воно одне!», - радять співаку фанати.

Нагадаємо, Віктор Павлік показав архівні кадри із загиблим сином, сліз не стримати.

Як повідомляв Знай.ua, екс-дружина Віктора Павліка прокоментувала концерти співака після смерті сина.

Також Знай.ua писав, що Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина, відео, яке неможливо дивитися без сліз.