Популярна українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює на телеканалі "1+1", також є мамою трьох дітей. Зараз, коли школярі по всій країні вчаться в онлайн-режимі, вона вирішила трохи розважити їхніх батьків, оприлюднивши рецепт смакоти родом з дитинства у своєму Instagram.

Свій рецепт вона присвятила «всім героям дистанційного навчання - учням, вчителям та батькам».

Ну думку Марічки, батьки можуть відволіктися на приготування шоколадної ковбаски у той час, як їхні діти займаються із учителями на віддаленці.

«Беремо 450 г печива - я брала рошенівське «До чаю». Згадуємо, що таке дрібна моторика рук - і дрібнимо його, паралельно пояснюючи дитині завдання з англійської чи математики», - почала вона рецепт.

Крім того, ведуча додає до «ковбасної масси" близько 100 грамів подрібнених горішків. Якщо горіхів немає, можна додати печиво, поламане невеликими шматочками.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

250 грамів масла треба розтопити в каструльці із трьома столовими ложками какао-порошку, чотирма-п’ятьма столовими ложками цукру, 150 мілілітрами молока.

Цю массу не доводити до кипіння, а лише розтопити. Додати печиво, скатати форму ковбаси, помістити у холодильник.

Для прикрашання можна обкачати ковбаску в крохмалі й перев’язати мотузкою.

«Обожнюємо всією родиною», «Дякую дуже!», «Дуже смачно!», - оцінили рецепт підписники ведучої.

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила чудодійний метод боротьби з лінню: "Лише..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує підрослу доньку: "Ти ще лижі не зносила".

Також портал Знай.uа писав, що ведуча Марічка Падалко здивувалася диким цінам на святкові розваги: "Єдине, що працює".