У парку «Позняки» вандали відрізали краватку у скульптури, присвяченої модникам. Про це повідомили у виданні «Сьогодні».

Як зазначається, металева скульптура у парку з’явилася ще навесні 2019 року – її автором став художник-коваль, який працює у комунальному підприємстві з утримання зелених насаджень Дарницького району. Скульптура з’явилася не просто так – металевий чоловічок однією рукою підтримує похилене дерево.

Фото: "Сегодня"
Фото: "Сегодня"

Містянам скульптура, присвячена київським стилягам-модникам, припала до душі, і її швидко охрестили «Піжоном». Однак нещодавно «Піжона» пограбували – невідомі відпиляли частину його жовтої краватки.

Цікаво, що зробити це непомітно, без застосування болгарки чи ножівки по дереву, було неможливо. Однак знайти шкідників, які поцупили невеличкий шматок металу, вкрай важко – поблизу скульптури відсутні камери відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У комунальному підприємстві підтвердили, що знають про зникнення частини скульптури, і вже працюють над її оновленням.

Комунальники також додали, що їм доводиться регулярно відмивати «Піжона» від різноманітних написів.

Нагадавши, у Дніпрі школярів застали за ганебним заняттям у під'їзді - мамам буде соромно

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?"

Також, "Знай.uа" писав, Львівщину тероризують цвинтарні вандали: зривали і громили. Ні хрестів, ні квітів