Стало відомо про те, що в Києві на вихідних будуть сильні морози. Температура впаде від -10 до -16. Одягайтеся тепліше.

Таким чином, повідомляється, що починаючи з четверга, 14 січня в Києві очікується похолодання. Затримається воно аж до кінця тижня.

Погода в Києві на тиждень, фото: Укргідрометцентр
Погода в Києві на тиждень, фото: Укргідрометцентр

З п'ятниці по понеділок з 15 по 18 січня стовпчик термометра буде від 10 до 16 градусів морозу. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, а також інші ресурси прогнозів погоди.

Наталка Діденко говорить про те, що таке похолодання взимку цілком нормальне явище. Однак, якщо враховувати те, що в Україні вже два роки спостерігається аномально тепла зима, то це може здатися спочатку незвично.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

З півдня насувається циклон Бартош, який принесе мокрий сніг і ветел на південному сході країни. На інших територіях буде циклон Димитрос, який посипле снігом, але сильного снігопаду не очікується.

Варто трохи потерпіти, так як потім синоптики обіцяють невелике потепління.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що минулий рік в Україні став найтеплішим за весь час. За 2020 були зафіксовані десятки температурних рекордів, і деякі вже почали говорити про те, що українцям можна забути про справжню зиму зі снігом.

Нагадаємо, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.