Стало відомо про те, що в Києві Мегамаркет прийняв рішення повністю ігнорувати локдаун. Слова влади не аргумент.

Таким чином, повідомляється, що Мегамаркет в столиці, незважаючи на всі обмеження стосовно заборони на продаж певних товарів, продовжують ігнорувати обмеження.

Фотографії з'явилися в Telegram-каналі, де сказано про те, що він знаходиться в Солом'янському районі на вулиці Сурикова.

Мегамаркет, фото: Telegram
Мегамаркет, фото: Telegram

"Ділимося з вами чудовим місцем, де можна провести час з сім'єю і друзями, а так само придбати, крім продуктів і засобів гігієни, Шкарпетки, колготки і навіть посуд", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мегамаркет, фото: Telegram
Мегамаркет, фото: Telegram

Варто відзначити, що в Україні з 8 січня по 24 січня ввели локдаун. Влада назвала це" зимовими канікулами", так як на святах може сильно збільшитися кількість інфікованих.

Мегамаркет, фото: Telegram
Мегамаркет, фото: Telegram

За останню добу в Україні було зафіксовано вже 5,116 нових випадків, при цьому, видужало в 3 рази більше пацієнтів - 15,951. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 812 368 пацієнтів.

Нагадаємо, в Україні 90% тестів на covid - 19 з Росії, глава Медпалати Кравченко показав "зраду".

Як повідомляв Знай.uа, Міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун, що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин.

Також Знай.uа писав, що Комаровський розповів, яким тестам на коронавірус можна вірити.

Він розповів, як не піддаватися загальній істерії і не обманювати самого себе.