Київ потрапив у топ - 50 міст світу, де найкраще працювати віддалено. Українська столиця розмістилася на 20 місці.

Рейтинг склав туристичний портал Big 7 Travel.

В оцінюванні враховувалися основні параметри комфортних умов, для роботи з дому - доступ в Інтернет і коворкінги. Згідно з описом в рейтингу, в Києві дешева їжа і житло, доступність для подорожей до Європи.

У першу десятку увійшли Таллінн (Естонія), Тбілісі (Грузія), Белград (Сербія), Балі (Індонезія), Чіангмай (Таїланд), Берлін (Німеччина), Сінгапур, Буенос-Айрес (Аргентина), Ханой (В'єтнам) і Любляна (Словенія).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Київ / скріншот з відео
Київ / скріншот з відео

Нагадаємо, головна ялинка України, традиційно встановлена в Києві на Софійській площі, увійшла до переліку найкрасивіших різдвяних дерев Європи. Відповідний рейтинг, як і щороку, склала туристична організація European Best Destinations.

На першому місці опинилася ялинка з Вільнюса, в Литві. На другому місці - різдвяне дерево зі Страсбурга у Франції, на третьому – ялинка в Празі, Чехія. Українську ялинку, яку цього року наряджали зі скандалом, помістили на сьоме місце рейтингу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Два закарпатських міста "переплюнули" Київ у крутому рейтингу: "Кращі в Україні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кам'янець потрапив у завидний рейтинг і залишив десятки міст позаду: "кращі в Україні"

Також «Знай.иа " писав, що Київ "посунули" в рейтингу найдорожчих міст світу: "чому так дешево?"