Відома українська телеведуча Марічка Падалко разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим чуйно привітала українців із Різдвом. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

«Тепла, затишку і здоров’я! З Різдвом, друзі!», - написала вона під опублікованим знімком. На фото Марічка у білому світшоті та темних джинсах. Ззаду її обіймає коханий чоловік – на ньому в’язаний светр бежевого кольору із дерев’яними ґудзиками на плечі, та такі ж темні джинси.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

За спинами в зоряної пари – гарно прикрашена різдвяна ялинка.

«З Новим роком!!! Щасливого Різдва!!! Ви дуже гарна пара!!!», «Зразкова сім'я», - захоплюються оприлюдненим знімком віддані фанати телеведучої.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше стильна Марічка Падалко в білому пальто розкрила несподіваний секрет, хто б міг подумати: "не знімаю 15 років".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Марічка Падалко знялася в серіалі і заінтригувала українців шансом підзаробити - "Снігуронька”.

Також «Знай.uа " писав, що Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята.