У середу, 6 січня 2021 року, легендарному футболісту і геніальному тренеру Валерію Васильовичу Лобановському виповнилося б 82 роки.

Для київського «Динамо» Лобановський став епохальною фігурою. Все своє життя він присвятив футболу, і неможливо уявити, яким би був український футбол без нього.

Цього дня рідні, друзі, гравці "Динамо" різних поколінь, віддані учні та просто фанати вже традиційно відвідують місце поховання «Маестро футболу» на Байковому кладовищі.

Вже до полудня біля пам’ятника на могилі Лобановського зібралося чимало людей та безліч квітів.

Для українського футболу Валерій Васильович став тією особою, під керівництвом якої "Динамо" зуміло досягти найбільших успіхів.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зокрема, завдяки Лобановському "Динамо" завоювало Суперкубок Європи і два рази ставало володарем Кубку кубків, підкорили вісім чемпіонатів СРСР, вибороло шість Кубків СРСР, три Суперкубки СРСР, а також п’ять разів було чемпіоном незалежної України.

Нагадаємо, раніше У Львові помер легендарний вчений і" зірка " університету, студенти не стримують сліз

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові раптово померла легендарна піаністка, непоправна втрата: "її обожнював весь світ"

Також «Знай.uа " писав, що У Львові помер легендарний викладач фізкультури: ганяв м'яч як Лобановський