Стало відомо про те, що в Києві розшукують літнього чоловіка, який зник кілька днів тому.

Таким чином, повідомляється, що Онищенко МИКОЛА ОЛЕКСАНДРОВИЧ 1944 року народження, зараз йому 74 роки.

Ще в неділю, 3 січня, приблизно о 18:00 він вийшов з лікарні Петра Запорожця, і відтоді його ніхто не бачив.

Рідні та близькі переживають за нього, і не знаходять собі місця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Якщо комусь що відомо про його місцезнаходження, будь ласка, повідомте за телефоном 0634804626. Спасибі " - сказано в повідомленні, яке опубліковано на сторінці Київ Оперативний в соціальній мережі Facebook.

Нагадавши, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.