Стало відомо про те, що від коронавірусу померла відома оперна співачка зі столиці. Організм не витримав навантаження.

Таким чином, повідомляється, що померла вона ще другого січня. Причиною смерті Олександри Тарасової стало ускладнення від коронавірусної інфекції.

Про це розповіла місцевий волонтер Лілія Блохіна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Перед смертю у неї стався пневмонічний інфаркт, що лише ускладнило лікування. З того моменту Саша перестала дихати самостійно, як повідомила подруга Оксана Шевченко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами друзів жінки, хвороба у неї проходила дуже важко.

В результаті, організм перестав боротися, і жінка померла.

Нагадаємо, що до початку військових дій, дівчина працювала в Національній опері України. З 2015 по 2015 вона була головою в Управлінні у справах ветеранів війни та учасників АТО в Мінсоцполітики.

Вона допомогла багатьом людям за своє життя, але ніхто не зміг допомогти їй.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал Знай, після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року.

Також Знай писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом