Стало відомо про те, що в Києві проведуть капітальний ремонт Хрещатика. Що має змінитися.

Таким чином, повідомляється, що відбудеться це вже наступного року. У Печерському та Шевченківському районах Києва. Про це повідомляється на сторінці інституту "Київдормістпроект" в Facebook.

Головна вулиця отримає 1165 метрів оновленого дорожнього покриття та тротуару. Також буде облаштована локація для того, щоб люди з обмеженими можливостями могли пересуватися без перешкод.

ЦУМ в Києві, фото: Знай
ЦУМ в Києві, фото: Знай

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обладнають велодоріжки, та проведуть капітальний ремонт інженерних мереж. Не забудуть також оновити зовнішній вигляд вулиці, передбачається ремонт фонтанів і багато чого іншого.

В Інституті розповіли про те, що наступного року буде проведена реконструкція проспекту Юрія Гагаріна. Транспортна розв'язка біля метро "Чернігівська" буде оновлена, а трамвайні колії демонтують.

Розпочнуть усі ремонтні роботи вже наступного року. Кличко обіцяє привести Хрещатик в порядок.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що На Тернопільщині відремонтують давню дорогу - не бачила асфальту 50 років

Також портал "Знай.ua" писав, що На Львівщині парком потекла невідома рідина: "воно зелене!"

Також портал "Знай.ua" писав, що У Запоріжжі наркомани та алкоголіки перетворили парк на смердючий хостел, страшно підійти