У Києві через будівництво нових станцій метро деякі житлові будинки ризикують обвалитися. Про це йдеться у сюжет «Сніданку з 1+1».

Як зазначається, про те, що їхні будинки руйнує будівництво метрополітену, розповіли мешканці столичного Виноградара.

Зокрема, будинок, у якому мешкають понад дві сотні сімей, має тріщини в стінах ледь не в кожній квартирі.

Місцеві жителі наголошують, що стіни почали тріщати ще влітку, і це дивним чином збіглося із початком активної фази прокладання метро.

За словами людей, від вібрації зі стін сиплеться штукатурка, відпадають шпалери, а у одному з під’їздів «ледь не видавило новеньке вікно, встановлене минулого року».

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У підвалі навіть помітили просідання підлоги.

Зі скаргами люди зверталися до різних інстанцій. На їхнє прохання спеціалісти встановили на тріщинах маячки, які мають показати, із якою швидкістю руйнується будівля.

У КМДА стверджують, що обстеження будинку показало – він перебуває у цілком задовільному стані.

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як повідомляв портал Знай, у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Також, Знай писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.