Стало відомо про те, що в Києві найближчим часом не подорожчає вартість проїзду. У КМДА зробили вирішальну заяву.

Таким чином, повідомляється, що в Київраді спростували інформацію стосовно того, що незабаром зросте вартість проїзду в громадському транспорті.

Маршрутка, фото: Facebook
Маршрутка, фото: Facebook

Раніше відразу кілька транспортних компаній заявили, що вартість піднімуть вже в першому кварталі наступного року.

Маршрутка, фото: скріншот з відео
Маршрутка, фото: скріншот з відео
У Києві не планують підвищувати вартість проїзду найближчим часом, фото: скріншот з відеоролика

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Секретар Київради Володимир Бондаренко в прямому ефірі розповів, що в першому кварталі піднімати вартість проїзду в громадському транспорті ніхто не буде. У бюджеті на наступний рік заклали компенсацію для двох Перевізників, а саме: «Київпастранс» і «Київський метрополітен». Це дозволить зберегти вартість проїзду на тому ж рівні.

Але, кілька інших транспортних компаній, які надають послугу перевезень, все ж збираються підняти вартість проїзду в першому кварталі. Звучать різні цифри - від 10 до 12 гривень в середньому.

Нагадаємо, у Львові маршрутник-вибивала вигнав "за борт" перелякану дитину: "звільнити шакала!"

Як повідомляв портал "Знай", у Франківську нахабний маршрутник "вкрав" коляску з дитиною і дав по газах, мама бігла слідом: "стій, псих!"

Також, "Знай" писав, у Харкові на ходу задимилася маршрутка, водій - нуль реакції: "випусти нас, Ірод!"