Стало відомо про те, що співробітники поліції Київської області врятували маленьку дівчинку. Вона постраждала сильно в ДТП.

Таким чином, повідомляється, що в селі Димер, що у Вишгородському районі Київської області, маленька дівчинка раптово вибігла на пішохідний перехід, і потрапила під колеса автомобіля «Газель».

На місце відразу ж прибули співробітники правоохоронних органів. Вони оглянули дівчинку, і встановили попередньо, що у неї відкритий перелом ноги з серйозною кровотечею.

Патрульні професійно надали їй першу медичну допомогу, при допомозі джгута зупинили кровотечу. Практично відразу після цього прибула бригада медиків, які і госпіталізували дитину в лікарню.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На той момент її життю вже нічого не загрожувало, все завдяки співробітникам поліції, які оперативно спрацювали.

Де були батьки дитини, і що вона робила одна поруч із жвавою дорогою-невідомо. Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай.ua, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.ua писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.