Стало відомо про те, що під Києвом у бездомного собаку випустили десять куль. Тварина вижила, але сильно постраждала.

Таким чином, повідомляється, що в селі Зазим'я, що в Броварському районі Київської області, невідомі познущалися над бездомним собакою. В результаті у неї в тілі десять куль, перебитий хребет, і ще численні рани.

Про цей інцидент повідомляти Kyiv Animal Rescue Group.

Постраждала собака, фото: KARG
Постраждала собака, фото: KARG

Активісти дізналися про постраждалого пса, і як виявилося, сталася подія ще 22 грудня.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Спасти тварину приїхали волонтери, коли з моменту отримання поранень пройшло близько чотирьох днів. Собака не могла встати на задні лапи, і тому місцеві жителі почали шукати мисливця, який зміг би пристрелити його, щоб той не мучився. Рятувальників попросили його приспати.

Собаку знайшли на місці події, він не зміг піти звідти, і пса доставили у ветеринарну клініку в столиці.

Рентген показав, що в тілі собаки знаходиться десять куль, і пошкоджені деякі внутрішні органи. Ветеринари борються зараз за його життя, але, стан критичний.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв "Знай", п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.