Стало відомо про те, що в Києві зникла жінка. Практично два тижні бродить по місту одна. Діти не можуть прийти в себе.

Таким чином, повідомляється, що Лещенко Вікторія Вікторівна народилася 04.06.1965 року. У неї коротке світле волосся, і на вигляд їй приблизно 50-55 років.

Зростання у неї невеликий - 167 сантиметрів, і також вона середньої статури.

Одягнена була. Коричневу курточку, темні штани, такі ж черевики. З собою у неї повинна бути сумочка лілового кольору.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Загубилася вона ще 16 грудня поточного року. На вулиці Каблукова вона вийшла з дому, приблизно об 11: 00, і до цього моменту не повернулася. З того ж дня вона не виходить на зв'язок.

Їздили по знайомих, подавали заяву в поліцію, але поки це ні до чого не призвело.

Якщо раптом у вас є якась інформація стосовно місцезнаходження жінки-телефонуйте за номером телефону 102 або ж 0671219560 (дочка Вероніка).

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.