Стало відомо про те, що Київ почало засипати снігом. Частина районів вже загрузли в снігу.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 23 грудня, в українській столиці почав падати сніг. Опади зафіксовані в декількох районах столиці.

Станом на 10 ранку встигло засипати Подільський район. Там за годину він встиг покрити землю. У Святошинському районі також помічені опади.

Київ засипало снігом, фото: Знай.uа
Київ засипало снігом, фото: Знай.uа

Зараз же замітає й інші райони, а саме Троєщину, Позняки, Нивки, Голосіївський та Дарницький район.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Київ засипало снігом, фото: Знай.uа
Київ засипало снігом, фото: Знай.uа

Раніше синоптики повідомляли про те, що Київ чекає три дні снігу разом з ожеледицею. Комунальники приготували вже 500 спеціальних машин. Температура в середу коливається від -3 до +1. Четвер і п'ятниця будуть з більш сильними температурними коливаннями-градусник покаже від -1 до + 5, і при цьому також очікуються опади.

Київ засипало снігом, фото: Знай.uа
Київ засипало снігом, фото: Знай.uа

У Кличка обіцяють, що дорожні комунальники будуть обробляти дороги і тротуари постійно, щоб не допустити ожеледиці, яка була кілька тижнів тому. Тоді всього за кілька днів понад 1300 людей звернулися за допомогою до травматолога.

Водіїв же закликали бути більш обережними на дорозі: не перевищувати швидкість і тримати потрібну дистанцію.

Нагадаємо, на Закарпатті біля села Кужбеї, що загубилося високо в горах в оточенні ялин, немає покажчика, до нього непросто дістатися навіть на позашляховику. Це єдине село, яке, за офіційними даними, зникло з карти Закарпаття за часів незалежної України.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.