Міністерство юстиції України зупинило рейдерську атаку, яка була організована власницею Stolitsa Group владою Молчановою на ринок "Столичний".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє адміністрація ринку, пишуть Коментарі.

У заяві йдеться, що на даний момент робота підприємства повністю відновлена.

"Тільки завдяки злагодженим діям працівників Міністерства та особисто міністра юстиції вдалося "відбити" рейдерську атаку відомого "чорного" рейдера-власниці Stolitsa Group влади. Молчанової та відновити законну роботу підприємства. Ми в черговий раз переконалися, що Міністерство юстиції України стоїть на захисті інтересів українського бізнесу", - зазначив Колектив "Столичного".

Адміністрація ринку, підприємці та орендарі, фермери та Виробники висловили велику подяку Міністерству юстиції України та його голові Денису Малюському за оперативну реакцію на незаконні дії рейдерів та зупинку повторної рейдерської атаки на підприємство Цього тижня.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колектив ринку "Столичний" звертатися до міністра юстиції Дениса Малюського з проханням захистити підприємство від незаконних рейдерських дій щодо підприємства.

Ринок "Столичний" намагаються силою захопити бізнесмен Раймондас Туменас і Влада Молчанова, яким належить компанія-забудовник Stolitsa Group. За інформацією джерел, він повернувся до Києва і особисто координує всі процеси, пов'язані із захопленням ринку. "Кримська команда" влади Молчанової змогла незаконним шляхом домогтися скасування заборони на вчинення реєстраційних дій. Реєстратором виступив Заболотний А.В. при Гостомельській селищній раді в Київській області, який о 20:26 17 грудня вніс рішення про скасування заборони на вчинення реєстраційних дій. Вже о 20:48 нотаріус Молчанової Ніно Барамія знову незаконно внесла дані про перереєстрацію ринку на користь рейдерів. При цьому вона проігнорувала і порушену кримінальну справу щодо незаконного захоплення ринку і рішення Антирейдерського комітету, та інше.

Раніше, у Софіївській Борщагівці фермери та підприємці вийшли на пікет проти рейдерського захоплення ринку "Столичний" з боку власниці компанії-забудовника StolitsaGrouр влади Молчанової. За їхніми даними Молчанова намагається захопити підприємство через перерозподіл неіснуючого боргу між офшорними компаніями, які не мають ніякого відношення до " Столички", пізніше знести ринок, площа якого 160 га, і почати будівництво житлових комплексів.