Відомий український виконавець Арсен Мірзоян опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що на новому знімку співак задумливо стоїть поруч з танком. Мабуть, чоловік вирішив вийти на пробіжку з самого ранку, і зробив по-швидкому фотографію.

"Не довго думав і побіг. Доброго ранку " - написав Арсен Мірзоян під новим постом.

Зять народної артистки України Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян має величезну аудиторію шанувальників з якими в соцмережах ділиться цікавими моментами з життя, що і зробив цього разу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мірзоян часто ділиться зі своїми передплатниками фотографіями, на яких постає в спортивній формі. Він вже ділився знімками з волейбольного поля і забігів з перешкодами.

Щоранку, як він говорить сам, чоловік відправляється на пробіжку, навіть якщо знаходиться в чужому місті. Це дозволяє йому перебувати у відмінній формі.

Нагадаємо, зять Ніни Матвієнко поїхав за грибами на танку. Повна Екіпіровка і команда грибників поїхала висадитися серед густого лісу. Таким чином, незважаючи на похмуру погоду Арсен ще й з кількома друзями вирішили влаштувати захоплюючу подорож.

Як повідомляв Знай, Арсен Мірзоян перетворився на Джеймса Бонда на нових зйомках з дружиною: "нереальні"

Знай писав, посивілий зять Ніни Матвієнко перетворився на Вірастюка, справжній силач: "Взяв-неси!"