Стало відомо про те, що в Києві зникла дівчинка з незвичайним ім'ям. Ніхто не знає де її шукати.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів просять допомогти знайти неповнолітню дівчину з необынчм ім'ям. Кондік Тереза 2004 року, Е зараз 16 років. Близько тижня тому вона зникла з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей №1.

По теперішній час вона не повернулася, і нічого невідомо про її місцезнаходження в даний момент.

Про це повідомили на сторінці Деснянське управління Головного управління Нацполіції в Києві в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На вигляд Терезі 15-16 років, зріст приблизно 162-167 сантиметрів. У неї Середня статура, сіро-блакитні очі, а волосся русявого кольору, середньої довжини. Кінчики волосся, до слова, пофарбовані в рожевий колір.

У день, коли дитина пропала, вона була одягнена в курточку чорного кольору, такі ж штани, а також кросівки з зеленими каменями.

Якщо ви володієте інформацією про те, де зараз знаходиться дівчинка, або ж бачили її в місті, повідомте поліції за номером «102».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті знайшли розгублену пенсіонерку, нічого не пам'ятає

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Мукачеві зник Лисий пенсіонер з собачкою

Також, "Знай.ua" писав, що під Харковом зник сивий чоловік з тату, поліція на взводі