Керівництво Київського метрополітену розповіло, чи працюватиме метро під час введення локдауну.

Таким чином, повідомляється, що під час карантину, метрополітен у Києві продовжить свою роботу. Про це заявив начальник комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

На своїх сторінках в соціальних мережах він написав, що закриватися вони не планують, навіть незважаючи на повний локдаун.

Метро в столиці, фото: скріншот з відео
Метро в столиці, фото: скріншот з відео

Однак, при цьому, користуватися ним він рекомендує тільки у випадках, якщо це реально необхідно, як і іншим видом громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Фото: Кабмін / Фейсбук
Фото: Кабмін / Фейсбук

Вагони продовжують посилено дезінфікувати, а громадяни повинні дотримуватися всіх карантинних обмежень, включаючи носіння захисної маски.

Нагадаємо, що раніше уряд України оголосив про необхідність введення повного локдауну, або ж, як вони самі його називають-зимові канікули. Вони пройдуть з 8 по 24 січня.

Це повинно допомогти знизити захворюваність в країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай.ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.