Стало відомо про те, що експрезидент України розвісив годівниці для птахів у Голосіївському парку столиці.

Таким чином, повідомляється, що Віктор Ющенко вирішив взяти участь у Всеукраїнській акції "Нагодуй птахів взимку". В її рамках, було розміщено близько ста годівниць по території всього Голосіївського парку.

Віктор Ющенко, фото: Держлісагентство
Віктор Ющенко, фото: Держлісагентство

Про це розповіли на сторінці Держлісагентства України в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У середу, 9 грудня, в День клімату ця акція стартувала. У ній взяли участь Посол Чорногорії в Україні Драгіца Понорац, екс-президент України Віктор Ющенко, та інші почесні гості.

Віктор Ющенко, фото: Держлісагентство
Віктор Ющенко, фото: Держлісагентство

Спілкуючись з пресою, колишній глава держави розповів, що йому хотілося, щоб з України почали брати приклад. Примітно, що на цей захід відгукнулася і преса. Тепер більше людей буде знати, як же важливо піклуватися про навколишнє середовище.

"Закликаю кожного посадити дерево і розвісити у себе у дворі годівниці, щоб допомогти птахам» - говорить Віктор Янукович.

Годівниці були отримані від лісництв, деревообробників, а також лісників. До кінця поточного місяця буде розміщено близько 15 тисяч годівниць, які допоможуть птахам вижити в холодну пору року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 19-річна внучка Ющенка влаштувала нічні покатушки з маленьким другом.

Як повідомляв Знай, 19-річна внучка Ющенка показала ніжні поцілунки з подружкою Монікою: куди дивиться дідусь.

Знай писав, 19-річна внучка Ющенка зловила паризьке Сонце на пухкі "вареники": "Шикарний бутон".