Мер міста Київ, Віталій Кличко заявив про те, що до Києва готується прийматися перші вакцини від коронавірусу.

Таким чином, повідомляється, що у своєму черговому брифінгу міський голова розповів про те, як столиця бореться у поширенні коронавірусу.

Поки що весь світ готується до масової вакцинації від коронавірусу. Замовили вакцину і в Україну, однак, коли вона прийде і в якій кількості - поки що невідомо.

Але, як заявив Віталій Кличко, місцева влада вже почала підготовку до цієї події.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При необхідності, місто закупить спеціальне обладнання додатково, а також пройде навчання медперсоналу. Тому, як тільки з'явиться вакцина в столиці, відразу ж почнеться її використання.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 821 947 випадків зараження. За добу зафіксували 8 641 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 423 704 пацієнтів. За останню добу видужало 5 123 людини, 145 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.