У Києві розшукують чоловіка, який зник ще три дні тому. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За розшук зниклого взялися його родичі. Вони стверджують, що звернулися з відповідною заявою в поліцію, проте особливої надії на допомогу правоохоронних органів у них немає.

"Заяву написали, але... слабо віримо. Заздалегідь вдячні за будь-яку інформацію", - пишуть вони.

"Просимо допомогти знайти родича - Діль Вадим Олександрович. З третього грудня не виходить на зв'язок. Вдома також не з'являвся, що не властиво людині", - розповіли рідні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Востаннє його бачили, коли він знімав гроші з банкомату на вулиці Миропільській, 2, в районі ринку «Юність». Це було о 13: 11 дня.

На момент зникнення був одягнений в чорну куртку, джинси блакитного кольору (або чорні штани) і чорні кеди. На голові - чорна шапка.

Чоловік худорлявої статури, досить високого зросту, 190 сантиметрів. Блакитноокий.

"Ще раз - таке йому не властиво! Ні братові, ні друзям не дзвонив», - додають стривожені родичі.

Нагадаємо, раніше У Львові зник чоловік з психічним розладом - немає сорока, а вже сивий

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві зник безвісти відомий музикант: все вказує на те, що його життя в небезпеці

Також «Знай.uа " писав, що На Тернопільщині зник чоловік зі шрамом на підборідді-схожий на Траволту