Під Києвом розшукують зниклу безвісти дівчину, яка пізно ввечері пішла з дому і не повернулася. Про це повідомили в Службі розшуку дітей при поліції області, передає спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, Марія Панфілова 2006 року народження – мешканка селища Чайки. Близько 23:00 у п’ятницю, 4 грудня, вона вийшла з дому на вулиці Катерини Білокур і назад не повернулася. Розшуком зниклої дитини займаються співробітники Києво-Святошинського відділу поліції.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Прикмети зниклої дівчинки: виглядає на 14-15 років, зріст 158 сантиметрів, худорлявої статури. Обличчя овальне, очі сіро-зеленого кольору, волосся довге темно-русяве.

На момент зникнення була одягнута в зимову куртку з капюшоном темно-синього кольору, сірі спортивні шерстяні штани, чорні кросівки на масивній підошві.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У разі, якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування дитини, повідомте про це на гарячу лінію поліції за номерами телефонів «102» або (097) 753 82 39.

Нагадаємо, раніше У Львові зник чоловік з психічним розладом - немає сорока, а вже сивий

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві зник безвісти відомий музикант: все вказує на те, що його життя в небезпеці

Також «Знай.uа " писав, що На Тернопільщині зник чоловік зі шрамом на підборідді-схожий на Траволту