На Житомирщині виявили Білку зі сказом. Про це розповів на сторінці "Місто Баранівка" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 1 грудня в місті Баранівка місцевий житель зловив білку в лісі і приніс додому, де вона вкусила його за руку і померла.

Читайте Знай в Google News!

Наступного дня потерпілий відчув біль в районі рани і звернувся до лікарні. Чоловік розповів про подію і експерти взяли аналізи у білки і виявили вірус сказу.

4 грудня, під час засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії при Баранівській райдержадміністрації повідомили, що в місті Баранівка та на прилеглих територіях В радіусі 3 км було вирішено ввести карантин для запобігання поширенню сказу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, серед місцевого населення буде проведено інформування про те, як запобігти захворюванню на сказ і яких правил необхідно дотримуватися під час карантину.

Публікація групи Місто Баранівка: Facebook
Публікація групи Місто Баранівка: Facebook
Публікація групи: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сотні заражених норок втекли в Данії, вірус може мутувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських лебедів "накачують" пивом та сміттям

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпряни влаштували справжній рай для хвостатих безпритульників